Met vriendelijke groet

met vriendelijke groet

Tijdens mijn stage bij Public Cinema ben ik gevraagd om een aantal kaarten te ontwerpen voor intern gebruik. Een belangrijke kernwaarde voor Public Cinema is ‘wij zijn verbindend op iedere manier’. Aan de hand van deze waarde heb ik twee kaarten ontworpen waarbij het beeldmerk van de asterisk niet mocht ontbreken. Deze kaarten zijn uiteindelijk gedrukt en ingebruikname genomen.

 

Datum: 10 november 2023

Boekcover

Boekcover

Voor het studieproject boek in beeld heb ik van het iconische kinderboek de brief voor de koning een nieuwe kaft ontworpen. Graag wilde ik dat de cover minimalistisch zou worden maar tevens ook de doelgroep aan zou spreken. Na lang experimenteren ben ik op deze definitieve versie uitgekomen. Een leuke boekcover waar ik erg trots op ben!

 

Datum: 24 januari 2023

Informatie spread

Informatie spread

Tijdens het blok visual journalism van mijn studie kregen wij de opdracht om een informatieve spread te maken aan de hand van een zelfbedacht sprookje. Aan de hand van mijn sprookje, Elena en het toverbos, heb ik deze informatieve spread ontworpen en geïllustreerd. Op deze manier krijgen de lezers meer (beeldende) informatie over het sprookje.

 

Datum: 16 juni 2022

Dorpedag poster 2022

Dorpedag poster 2022

Eindelijk kon het weer, Dorpedag 2022 was een feit. Ook dit jaar mocht ik de poster en bijbehorende Social media content ontwerpen voor dit gezellige dorpsfeest van Stichting Dorpedag Schalkwijk.

 

Datum: 3 juni 2022

Dynamische huisstijl tramkade

Dynamische huisstijl tramkade

Voor dit schoolproject ben ik aan de gang gegaan met dynamische huisstijlen. Een dynamische huisstijl is een huisstijl die nooit helemaal hetzelfde is. Deze verandert namelijk door middel van data. Ik heb een dynamische huisstijl ontworpen voor de tramkade. Deze huisstijl verandert op basis van het bezoekersaantal. Hieronder staan een aantal voorbeelden van logocombinaties:

Deze logo’s zijn gebaseerd op een cijferreeks. Deze reeks is hieronder te zien. Zijn er bijvoorbeeld 47 bezoekers dan wordt er een logo gegenereerd dat uit twee vakjes bestaat van schuine lijnen en halve cirkels.

Onderstaand zijn een aantal mock-ups te vinden waarop een aantal mogelijkheden voor  logo’s van de tramkade weergegeven zijn.

Datum: 10 maart 2020

Voorjaar magazine fonQ

Voorjaar magazine fonQ

Tijdens mijn stage bij fonQ heb ik meegewerkt aan het voorjaar magazine. Samen met mijn collega’s van content, design en fotografie heb ik dit mooie magazine mogen samenstellen. Ik was hier verantwoordelijk voor de eerste opzet van de vormgeving samen met mijn medestagiaire. Hierbij keek ik vooral naar kleur, indeling en afbeeldingcombinaties. Dit heeft geresulteerd in een fris, vrolijk en stijlvol magazine die de klanten van fonQ bij hun bestelling geleverd krijgen.

Datum: 1 februari 2020

Feestdagen magazine fonQ

Feestdagen magazine fonQ

Tijdens mijn stage bij fonQ heb ik meegewerkt aan het feestdagen magazine. Samen met mijn collega’s van content, design en fotografie heb ik dit mooie magazine mogen samenstellen. Ik was hier verantwoordelijk voor de eerste opzet van de vormgeving samen met mijn medestagiaire. Hierbij keek ik vooral naar kleur, indeling en afbeeldingcombinaties. Dit heeft geresulteerd in een gezellig, warm en stijlvol magazine die de klanten van fonQ bij hun bestelling geleverd krijgen.

Datum: 3 januari 2020

Daily logo challenge

Daily logo challenge

Om mezelf te ontwikkelen op het gebied van vormgeving heb ik een aantal dagen meegedaan aan een ‘daily logo challenge’. Elke dag kreeg ik de opdracht om een logo te ontwerpen voor een fictief bedrijf.

De opdracht was om een logo te ontwerpen van een panda

De opdracht was om een logo te ontwerpen voor het autobedrijf “vrooom”

De opdracht was om een logo te ontwerpen voor een coffee shop

De opdracht was om een logo te ontwerpen voor het kledingmerk “oakao”

Datum: 24 januari 2019