Kaartspel

Kaartspel

Tijdens het studieproject boek in beeld kregen wij de mogelijkheid om een vrije opdracht in te vullen. Dit moest wel een link hebben met het boek de brief voor de koning. Ik heb ervoor gekozen om een traditioneel kaartspel te maken. Het boek is hier zeer geschikt voor aangezien het vol zit met koninkrijken, ridders, koningen en koninginnen. Daarom heb ik de welbekende koninkrijken Dagonaut, Unauwen en Evielan gekoppeld aan een symbool van het kaartspel. Ook de tolheer en tolvrouw hebben een symbool gekregen. In deze opdracht wilde ik me vooral focussen op karakter design. Daarnaast stond het maken van een fysiek (kaart)spel nog hoog op mijn bucket-list. Ontzettend leuk daarom dat ik de kans heb gekregen tijdens mijn studie om dit te realiseren!

 

Datum: 24 januari 2023

Persoonlijk portret

Persoonlijk portret

Jolanda, interieur adviseur, wilde graag een persoonlijke illustratie. Deze illustratie moest dienen als nieuwjaarswens voor haar werkrelaties. Daarnaast moest deze ook geschikt zijn voor haar social media. Wat ontzettend leuk dat ik deze illustratie voor haar heb mogen maken!

 

Datum: 31 december 2022

Bruiloft uitnodiging

Bruiloft uitnodiging

Ben en Fenki hebben mij de bijzondere eer gegeven om de uitnodiging voor hun bruiloft te illustreren. Ben en Fenki reizen samen de hele wereld rond en stonden op het punt om aan hun grootste reis samen te beginnen. Dit mooie metafoor heb ik gebruikt om een persoonlijke en unieke uitnodiging voor de bruiloft van dit mooie stel te maken. Natuurlijk waren Ben en Fenki ook erg blij met het eindresultaat!

 

Datum: 8 oktober 2022

Dierendag 2022

Dierendag 2022

Voor dierendag 2022 heb ik deze schattige illustratie van een kat gemaakt. Bij deze illustratie heb ik meer gefocust op textuur en de illustratie op een andere manier aangepakt dan dat ik normaal doe.

 

Datum: 4 oktober 2022

Portret Mila

Portret Mila

Voor de geboorte van kleine Mila heb ik dit leuke kraamcadeautje geïllustreerd voor trotse ouders Rick en Mariëlla. Een schattig schilderijtje van het nieuwe gezin. Ook kleine Mila was blij met dit leuke portretje!

 

Datum: 22 juli 2022

Kerstkaartje

kerstkaartje

Voor de feestdagen ontwierp ik een persoonlijke kerstkaart om een unieke, liefdevolle en persoonlijke nieuwjaarswens uit te dragen naar vrienden en familie.

 

Datum: 24 december 2021

Illustratie hondjes

Illustratie hondjes

Wat doe je als je vijf honden hebt en je krijgt ze nooit samen op één foto? Als verjaardagscadeau maakte ik voor Vienna een gezellige illustratie van haar hondjes Balou, Luna, Myla, Teddy en Trixi.

 

Datum: 26 september 2021

Portret Jip

Portret Jip

Dit schattige portretje heb ik gemaakt voor Paul, Margo en hun pasgeboren zoontje Jip. Een ontzettend leuk en uniek cadeautje voor op de kinderkamer waar ze erg blij mee waren!

 

Datum: 18 december 2020

Portret Anne & Pip

Portret Anne & Pip

Op dit portret staat Anne met haar hond Pip. Anne beoefent agility en sport samen met Pip, daarom is Anne in haar trainingspak te zien en heeft ze een medaille om! Dit portret heb ik Anne cadeau gedaan voor haar verjaardag. Ik heb deze als poster laten afdrukken en in een grote lijst gedaan. Ontzettend leuk om in huis te zetten! Anne was hier heel blij mee.

 

Datum: 7 september 2020

Portret Jasmijn & Merel

Portret Jasmijn & Merel

Jasmijn vroeg aan mij of ik een illustratie wilde maken van haar en haar vriendin Merel. Ze wilde dit namelijk aan haar cadeau doen voor haar verjaardag, daarom heb ik voor Jasmijn en Merel dit portret geïllustreerd. Het is een gezellige illustratie geworden met pastel kleurtjes, bloemetjes en leuke sieraden. Kortom een origineel en super leuk cadeau!

 

Datum: 31 juli 2020