kwartetspel

kwartetspel public cinema

Als afsluiting van mijn stageperiode bij Public Cinema heb ik samen met mijn medestagiaires Marjolein en Ija een kwartetspel gemaakt voor ons team. Hiervoor heb ik 6 categorieën geïllustreerd in verschillende projectstijlen waarin ik afgelopen periode heb gewerkt. Heel leuk om de stageperiode op zo’n creatieve manier af te sluiten en een blijvende indruk achter te laten.

 

Datum: 12 januari 2023

kerstkaart

kerstkaart

Dit jaar heb ik twee kerstkaarten geïllustreerd. De kaarten zijn minimalistisch en stijlvol. Natuurlijk ook super leuk om een eigen kaartje te versturen naar vrienden en familie.

 

Datum: 25 december 2023

portret diesel

portret diesel

Voor René en Ellen heb ik een portretje gemaakt van hun lieve hond Diesel. Helaas is Diesel overleden. Het bied daarom troost om af en toe naar dit mooie portretje van hun vrolijke vriendinnetje te kijken. Diesel had altijd een staartje in haar haren. Ik vind het leuk om dit soort details terug te brengen in mijn illustraties. Hopelijk hebben René en Ellen hier nog lang plezier van!

 

Datum: 20 november 2023

Met vriendelijke groet

met vriendelijke groet

Tijdens mijn stage bij Public Cinema ben ik gevraagd om een aantal kaarten te ontwerpen voor intern gebruik. Een belangrijke kernwaarde voor Public Cinema is ‘wij zijn verbindend op iedere manier’. Aan de hand van deze waarde heb ik twee kaarten ontworpen waarbij het beeldmerk van de asterisk niet mocht ontbreken. Deze kaarten zijn uiteindelijk gedrukt en ingebruikname genomen.

 

Datum: 10 november 2023

Geboortekaartje Otis

GEBOORTEKAARTJE OTIS

Een jaar geleden heb ik voor Ben en Fenki hun trouwkaartje ontworpen. Ik heb het avontuurlijke stel toen op een wereldbol geïllustreerd. Nu kreeg ik de eer om voor hun eerste kindje Otis het geboortekaartje te illustreren. Wederom op de wereldbol. Super leuk dat ik dit bijzondere kaartje voor hen mocht illustreren.

 

Datum: 24 oktober 2023

Portret Puk

PORTRET PUK

Voor de verjaardag van de vrolijke en eigenwijze beagle Puk heb ik dit leuke portretje gemaakt van het feestvarken.

 

Datum: 3 oktober 2023

Portretje Floris

PORTRETJE FLORIS

Voor de geboorte van kleine Floris heb ik een portretje van hem en zijn trotse ouders geïllustreerd. Hier waren ze ontzettend blij mee!

 

Datum: 14 september 2023

Portret Juultje & Pip

Portret Juultje & Pip

Trotse opa wilde zijn kleindochter Juultje een persoonlijk portretje van haar en haar hondje en beste vriendje Pip cadeau geven voor haar verjaardag. Aan mij de eer om dit leuke portretje te illustreren. Dat heeft geresulteerd in dit schattige portretje.

 

Datum 17 juli 2023

redactionele illustratie

redactionele illustratie

Tijdens het semester Visual education & Visual journalism van mijn studie zijn we aan de slag gegaan met het maken van beeld bij nieuwsartikelen. Zo ook voor het artikel ‘hondenweer, motregen, spreeuwenwolken’. Uit het artikel blijkt dat dieren zich hebben aangepast aan bepaalde weersomstandigheden. In het artikel worden dan ook drie weersomstandigheden behandeld; regen, wind en zon. Hierbij worden voorbeelden van dieren gegeven en hoe zij omgaan met dit weer. Wat mij opviel was dat mensen iets nodig hebben om zich te beschermen tegen het weer. Denk aan een paraplu of zonnebrand, terwijl dieren zich al hebben aangepast. Daarom heb ik voor dit artikel drie dieren geïllustreerde en geanimeerd die de mens beschermen tegen de weersomstandigheden waar zij zich op aangepast hebben. Tijdens dit proces heb ik een leuke nieuwe stijl uitgeprobeerd en ontdekt.

 

Datum: 14 juni 2023

Infographic Kamp Vught

Infographic kamp Vught

Tijdens het blok Visual Journalism & Visual Education in mijn studie zijn wij aan de slag gegaan met een heftig onderwerp. Van Nationaal Monument Kamp Vught kregen wij de opdracht om een infographic te maken over een bepaald onderwerp. Ik kreeg de volgende vraag: ‘Welke sanitaire voorzieningen hadden de gevangenen in Kamp Vught?’ Deze vraag moest beantwoord worden in de vorm van een infographic voor een jonge doelgroep van 9 tot 12 jaar. Ik heb er voor gekozen om de sanitaire voorzieningen vooral illustratief te laten zien en met tekst te verduidelijken.

 

Datum: 2 maart 2023